Foto: CROLLALANZA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Mos trebalo bi da svedoči danas na suđenju između Džonija Depa i Amber Herd.

Džoni i Kejt bili su u vezi od 1994. godine, nakon što je on okončao vezu sa Vinonom Rajder.

PROČITAJTE JOŠ:

Upoznali su se u jednom njujorškom kafiću, a spojio ih je kolumnista Džordž Vejn. Dep je u tom trenutku imao 31 godinu, dok je Kejti imala samo 20 godina.

„Od prvog trenutka kad smo popričali, znala sam da ćemo biti zajedno“, priznala je kasnije Kejt Mos. I sam Vejn, koji ih je upoznao, jednom je prepričavao ovaj susret.

„Džoni je večerao kada je Kejt ušla s Naomi Kembel. Nisam imao predstavu da će uskoro postati par, uništavati hotelske sobe širom sveta i biti nezaboravni“, napisao je jednom prilikom Vejn.

Veza Džonija Depa i Kejt Mos važila je za vezu punu ljubavi, ali je ubrzo bilo jasno da je ona disfunkcionalna. Par je često vikao jedno na drugo u javnosti, navodno su se stalno svađali, a gotovo redovno su demolirali apartmane u kojima su odsedali, što ih je u jednom momentu odvelo i iza rešetaka, ali je Dep platio skoro 10.000 dolara kako bi optužbe bile odbačene.

Zbog svega ovoga oni su nakon tri godine stavili tačku na svoju vezu.

Foto:John Barrett/PHL/MPI / Capital pictures / Profimedia

„Nikad ranije nisam bio toliko emotivan sa ženom. Bio sam tako glup jer je toliko toga išlo u prilog našoj vezi. Ja sam taj koji snosi odgovornost za ono što se dogodilo“, rekao je Džoni tada.

Kejt Mos je o raskidu prvi put pričala tek 2012, kada je za priznala da joj je srce bilo slomljeno i da je „plakala godinama“ zbog Depa.

„Verovala sam onome što bi mi on rekao. Ako bih ga pitala „Šta da radim“, on bi mi rekao. To mi je nedostajalo kad sam ga ostavila. Stvarno sam ostala bez procene nekoga kome verujem“, rekla je Kejt Mos.

Sada će Kejt svedočiti na suđenju, tako što će se uključiti putem video poziva .

Naime, Amber Herd je spomenula Mos kada je prepričavala jedan navodni sukob između Depa i njene sestre Vitni. Glumica je rekla kako je Dep zamahnuo rukom na njenu sestru, nakon čega se ona „odmah setila Kejt Mos i stepenica“, a potom i udarila glumca. Herd je navodni incident s Džonijem, njegovom bivšom devojkom i stepenicama spomenula i u spornom članku objavljenom u Vašington Postu 2018. godine.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.