Survivor učesnici Foto: Promo/Exit

Exit je gotov, a ove godine je festival u Novom Sadu posetio veliki broj ljudi.

Tokom tećeg dana je, zahvaljujući Calvinu Harrisu, ali i mnogim drugim izvođačima na Petrovaradinskoj tvrđavi je bilo oko 55.000 ljudi.

„We Found Love“, „Where Have You Been“, „This Is What You Came For”, samo su neki od najvećih hitova Calvina Harrisa uz koje je đuskala TV voditeljka i glumica Kristina Radenković.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Rene Bitorajac takođe je bio na nastupu najvećeg producenta današnjice, kao i  njegove koleginice sa glumišta Dragana Mićalović i Lena Bogdanović, koje je takođe oduševila mega žurka koju je napravio Calvin Harris.

Dragana Mićalović Foto: Promo/Exit

Rado viđeno lice u serijama i filmovima i voditelj ovogodišnjeg Survivora, Bojan Perić, izdvojio je nastup francuskog deep house dua Ofenbach na Glavnoj bini, a jutro je dočekao na mts Dance Areni uz prepoznatljiv high tech minimal legendarnog Borisa Brejche. 

Dragana Mićalović Foto: Promo/Exit

Exit festival posetili su učesnici popularnog zabavno-takmičarskog šoua Survivor Srbija 2022, Vladimir Govedarica, Branko Milošev, Tena Tomljanović, Maša Kuprešanin, Nika Rakić i Nevena Blanuša.

Takmičar Branko Milošev je među favorite uvrstio nastup Masked Wolfa na Glavnoj bini, a euforična atmosfera sa spomenute bine uticala je na to da se odlično provedu Tena Tomljanović, Nika Rakić, kao i Nevena Blanuša. Razigranu ekipu na mts Dance Areni upotpunila je Maša Kuprešanin, a Vladimir Govedarica je treće festivalsko veče krunisao afterom.

Foto: Promo/Exit

Poslednje večeri je masu zapalila ovogodišnja predstavnica Srbije na ovom takmičenju, Ana Đurić Konstrakta.

BONUS VIDEO: Iggy Azalea na Exitu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)