Ovako je Lukas branio Karleušu u jeku skandala sa Ognjenom Vranješom

Showbiz 15. jun. 202211:58 > 12:01
Podeli:
Foto: E-stock/Caslav Vukojicic, Dragan Mujan/Nova.rs

Folker je svojevremeno stao u odbranu Jelene Karleuše.

Iako se već danima svađaju putem društvenih mreža, Aca Lukas je pre nekoliko godina javno pružio podršku pevačici, kada je fudbaler Ognjen Vranješ objavio eksplicitne fotografije na kojima je navodno bila Karleuša.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je tada napisao, da je Vranješ pravi muškarac – nikada ne bi udario tako nisko.

"Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!!", počeo je Lukas.

"Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine" (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!!", napisao je folker u jeku tadašnjeg skandala.

Aca Lukas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, Vranješ je na društvene mreže i u pojedine medije "gurnuo" eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena.

Pevačica se nakon ovoga oglasila brutalnim otvorenim pismom o Vranješu, da bi kasnije objavila njegovu uplakanu sliku, kao i skandalozne poruke koje joj je navodno poslao, a onda i fotografiju penisa za kog je napisala da je njegov.

BONUS VIDEO: Lukas: Deci ne pričam o mojim devojkama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.