Gorica Popović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iako je u srećnom braku već više od tri decenije, jedna od naših najcenjenijih glumica Gorica Popović, svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti.

Poslednjih godina Gorica sve češće provodi vreme u porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, gde je našla mir i utočište od gradske vreve. Društvo joj pravi suprug Nenad Petrović, sa kojim je u braku tri decenije.

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, a nerado govore i o privatnom životu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu“, rekal je jednom prilikom kratko glumica.

Suprug Gorice Popović, Nenad Neša Petrović, je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Osim što se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković“, član je benda „No Smoking Orchestra“, sa kojim je obišao planetu. Često je sa njima išla i Gorica, koja odlično peva.

View this post on Instagram

A post shared by g.cici (@gorica.ci)

Iako su u braku gotovo tri decenije, ne postoje njihove zajedničke fotografije, makar ne one za javnost.

„Vodili su oni mene ranije svuda. Učestvovala sam na njihovim koncertima, radili smo rok-operu u Parizu“, otkrila je glumica nedavno za Hello.

„Prijatelji kažu „blago vama“, a mi zaista uživamo. Priroda i vazduh su božanstveni, a s obzirom da nema gužve, male su mogućnosti da se zarazimo. Mislim da smo pravi srećnici što u ovo vreme možemo da boravimo na ovakvom mestu“, iskrena je Gorica.

„Kada su proletos proglasili ‘lokdaun’, u Beogradu sam sela za mašinu i sašila zaštitne maske, a onda se pridružila suprugu, koji je već bio na jezeru sa naša tri psa. Uglavnom smo ovde, a u Beograd odlazimo kad imamo obaveze.

BONUS VIDEO: PopTok sa Goricom Popović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar