Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

"Prijatelji" se ponovo okupljaju, a snimanje novih epizoda kultne serije moglo bi početi već u avgustu, rekao je glumac Dejvid Švimer u emisiji Džimija Felona.

PROČITAJTE JOŠ

Švimer, koji je tumačio lik Rosa Gelera, otkrio je da se neće raditi o klasičnim epizodama serije, nego o specijalu koji se neće snimati prema scenariju, nego će biti u slobodnoj formi koja će se sastojati od intervjua i „sitnica koje će biti iznenađenje“.

Specijal o NBC-jevom hit sitkomu već je trebao da bude gotov, no snimanje je odloženo zbog pandemije koronavirusa.

„Počećemo da snimamo u avgustu, sredinom avgusta. Ali pričekaćemo još nedelju ili dva da utvrdimo da je zaista dovoljno sigurno da se krene u projekat“, rekao je u „The Tonight Show“, dodajući da će u slučaju procene situacije kao rizične dodatno odložiti snimanje.

U intervjuu se glumac prisetio i samih početaka „Prijatelja“, te izjavio da umalo da ne prihvati ovu ulogu, koja ga je kasnije proslavila, zbog neuspeha na prethodnom sitkomu koji je snimao.

„Snimili smo samo 12 epizoda te serije, a kada su je otkazali, rekao sam sebi: „Hvala bogu. Više nikada neću snimati sitkom“, rekao je, dodajući da se ipak predomislio kada je čuo da su Marta Kofman i Dejvid Krejn, autori serije, napisali lik Rosa baš za njega.

Inače, serija je sada ponovo i na Netflix-u, gde je konstantno na listi top 10 najčešćih odabira za bindžovanje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar