Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Nakon velikog uspeha prvenca "driving licence", Olivija Rodrigo dobro je morala da razmisli o narednom singlu – ali za sada se čini da je "deja vu" bio odličan izbor, jer je fanovi obožavaju. Ali, šta reči zapravo znače?

Za manje od tri meseca, Olivija se transformisala iz glumice poznate po ulozi u Srednjoškolskom mjuziklu u pop zvezdu o kojoj govori čitav svet. Tome je doprinela i ljubavna drama i navodni trougao u kome se našla, jer su fanovi bili ubeđeni da je prva pesma inspirisana raskidom sa Džošuom Basetom i njegovim odnosom sa Sabrinom Karpenter. Ali, da li je nova pesma nastavak ove priče?

Tekst pesme „Deja Vu“ govori o tome kako njen bivši dečko sa novom devojkom radi iste stvari koje je radio sa njom.

Watching reruns of Glee / Bein’ annoying, singing in harmony / I bet she’s braggin’ to all her friends / Saying you’re so unique (Huh)“ / So when you’re gonna tell her / That we did that too, she think it’s special? / But it’s all re-used.“

Nejasno je da li Olivija peva o istoj osobi kao u prvom singlu ili nekom drugom, ali imalo bi smisla da se radi o istoj vezi. Čini se da se stih „Još jedna glumica, mrzim kad pomislim da sam bila baš tvoj tip“ odnosi na glasine o vezi između Joshue i Sabrine.

PROČITAJTE JOŠ

Deja vu doslovno znači „već viđeno“ na francuskom i to je uobičajeni izraz koji se koristi da opišete osećaja koji imate kada osećate kao da ste već ranije iskusili nešto što vam se dešava.

Govoreći o pesmi, Olivia je u svom Newsletteru rekla: „Ovu pesmu sam napisala sa svojim prijateljem Danom Nigrom prošle jeseni i toliko sam oduševljena da je konačno podelim sa svima vama. mnogo drugačije od pesme „driving licence“, tekstualno, muzički i melodično, što je mi je veoma uzbudljivo.“

Ona je dodala da je ovu pesmu spremila još 2020. godine.

„Nisam želela da postanem još jedna tužna devojke sa baladom. Ova pesma je definitivno malo drugačija i nekako čudna. Zaista se nadam da se ljudima sviđa. Čak i ako im se ne dopadne, to je kul jer uživala u njenom stvaranju,“ zaključila je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.