Lepa Brena estradna umetnica
Lepa Brena estradna umetnica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Od brojke će vam se zavrteti u glavi.

Lepa Brena već decenijama uspešno gradi svoju muzičku karijeru koja joj je omogućila lagodan život.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema pisanju sajta „Celebrity net worth“ njeno bogatstvo procenjuje se na 16 milina dolara, a ona i dalje naporno radi, te uvećava svoj kapital.

Ona je najprodavanija ženska umetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 miliona ploča. Njen debitantski studijski album „Čačak, Čačak“ objavljen je 1982. godine, a do 2013. izdala je ukupno 17 albuma. Glumila je i u nekoliko filmova, a i danas nastupa širom sveta.

Lepa Brena Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako je objavila na svojim društvenim mrežama, Brena trenutno ima nekoliko nastupa u SAD, tačnije u Klivlendu 28. oktobra, 29. oktobra u Indijani, 2. novembra u Las Vegasu, 4. novembra u Finiksu, dok je 5. novembra u Dalasu.

Izvor blizak pevačici otkrio nam je da ona po nastupu uzme 25.000 evra, što znači da će nakon turneje po SAD Brena biti bogatija za 125.000 evra.

Naravno, nakon toga ima zakazane nastupe po Srbiji, kao i Novu godinu i reprizu, a nedavno je pokrenula i svoj posao sa čarapama.

Foto: Profimedia.rs

Brena je pokrenula svoju kolekciju čarapa „Lady B“, a najpre se spominjalo da je u taj posao uložila 300.000 evra. Ipak, u pitanju je znatno veća suma, ali je očigledno da za nju „nema zime“, te da joj se sva ulaganja isplate budući da je ona „mamac za novac“.

Turneja po Americi za Brenu će biti i odmor, budući da na Floridi ima ogromnu vilu sa bazenom u kojoj rado provodi vreme. Koliko je ova nekretnina bitna njoj i njenom suprugu Bobi Živojinoviću svedoči i činjenica da svojevremeno nisu želeli da je prodaju ni bračnom paru Bekam, iako su oni bili veoma zainteresovani za nju.

BONUS VIDEO: Lepa Brena predstavlja brend čarapa