Otkrivamo: Šta dobija pobednik takmičenja „Nikad nije kasno“

Showbiz 17. maj. 202117:56 > 18:07
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", čiji je autor i osnivač Žika Jakšić, održaće se 25.juna i proglasiće se čak tri pobednika koje očekuju zavidne glavne nagrade.

Kandidati ovog takmičenja, koji su stariji od 45 godina, odavno su ostvareni u svom poslu, a ovo predivno iskustvo samo je pečat na njihov dugogodišnji rad. U finalnoj večeri, koje će se održati 15. juna u velikom „grandovom“ studiju na Košutnjaku, takmičiće se samo 10 finalista, od kojih se biraju tri pobednika.

Zika Jaksic, Dragana Katic i Sasa Milosevic Mare
Žika Jakšić, Dragana Katić i Saša Milošević Mare emisija Nikad nije kasno Foto:Promo

Pobednici će se odabrati na tri načina. Prvog će odabrati članovi žirija koji će se uključiti telefonskim ili video pozivom, za drugog će odlučiti SMS glasovi publike te će sa jednog broja moći da se pošalje samo jedna poruka, a treći će trijumfovati zahvaljujući glasanju sa Fejsbuk profila i takođe će glasači imati pravo na samo jedan glas po profilu.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kako Nova.rs saznaje, pobednike očekuju posebne nagrade – pesma od najboljih autora i neograničen marketing.

„Svi finalisti doživeli su veliki uspeh zahvaljujući takmičenju u Žikinom projektu, a pobednici će dosta profitirati. Od produkcije će na poklon dobiti po pesmu, kao i reklamu. Zanimljivo je da će oni sve to imati na raspologanju iako neće morati biti u obavezi prema „Grand“ produkciji jer neće potpisivati nikakve ugovore“, otkriva naš izvor i dodaje da će pravila velikog finala zavisiti isključivo od odluke Kriznog štaba.

PROČITAJTE JOŠ

„Ukoliko mere popuste, studio će biti popunjen publikom kao i prethodnih godina. Ako situacija ostane ista kao sada, onda će posetioci biti u ograničenom broju. Svi iz emisije su se sve vreme pridržavali mera predostrožnosti, a jedno vreme je čak snimano i bez publike“, rekao je naš izvor.

Pozvali smo Žiku Jakšića i on je potvrdio naša saznanja.

„Tačne su vam informacije. Do finala ima još vremena, pa će biti prilike da do tada fino porazgovaramo“, ljubazno je odgovorio Jakšić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar