Ekipa emisije Zvezde granda Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nova, 15. sezona "Zvezda Granda", u utorak je počela sa snimanjem. Osim što se žiriju pridružila Svetlana Ceca Ražnatović, biće promena i kad su u pitanju pravila takmičenja.

Pročitajte još:

Kako Nova saznaje, ove sezone biće manje kandidata nego prošle, te će se tokom prva četiri kruga pojaviti nova lica koja se ranije nisu pojavljivala na velikoj sceni.

– Saša Popović je smanjio broj kandidata kako bi gledaoci mogli da obrate pažnju na svakog ponaosob, što je nemoguće kada je veliki broj takmičara u igri – rekao je naš izvor iz produkcije.

Što se tiče propozicija, one se nisu značajno promenile. U prvom krugu žiri neće moći da vidi takmičare, već će samo čuti njihovo pevanje. Nakon što ih izglasaju, podići će se zid i takmičari će moći da vide da li je neko od članova žirija glasao za njih. Ako neko iz žirija tada potvrdi da želi da bude mentor takmičaru, kandidat ima pravo da bira u čijoj grupi će biti.

Kada je scenografija u pitanju, ona se menja iz sezone u sezonu, te je sada glamuroznija, te podseća na evrovizijsku scenu.

Bonus video: Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)