Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs;Antonio Ahel/ATAImages; E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako ekskluzivno saznaje portal Nova.rs, Jelena Karleuša je "izbačena" sa snimanja najnovije epizode Amidži šou-a na Pinku, gde je trebalo da gostuje sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem. Emisija je snimljena tokom vikenda, a predsednik će biti gost emisije.

Prvobitan dogovor je bio da se kod voditelja Ognjena Amidžića pojave zajedno predsednik Srbije Aleksandar Vučić i pevačica Jelena Karleuša, ali je epizoda snimljena bez nje.

PROČITAJTE JOŠ

Na spisku podrške Srpskoj naprednoj stranci, među 2.000 potpisa, takođe nema imena Jelene Karleuše, dok se na spisku nalaze mnogo manje poznate javne ličnosti.

Razlog za ove promene je, kako saznaje naš portal iz krugova Srpske napredne stranke, taj što je Karleuša svojim javnim delovanjem nanela više štete rejtingu ove stranke nego koristi. Prema njihovim procenama, ulaganje u nju samo je spustilo rejting SNS.

Ognjen Amidžić bi večeras trebalo da objavi svog ovonedeljnog gosta – Aleksandra Vučića.

Karleuša je tokom protekloh perioda glasno podržavala Srpsku naprednu stranku i predsednika države, žestoko vređajući opozicione političare, glumce, ali i pokušavala da relativizuje masakar u Osnovoj školi Vladislav Ribnikar. Navodno je od državnog Telekoma dobila milion i po evra.

BONUS VIDEO: PopTok sa Tijanom Dapčević 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare