Otac Britni Spirs hoće da natera ćerku da mu plati advokate

Showbiz 02. apr. 202120:47
Podeli:
Britni Spirs
Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Džejmi Spirs ne prestaje da koristi benificije koje imao kao staratelj nad svojom ćerkom Britni Spirs, te je navodno zatražio od svoje ćerke da plati račun njegovim advokatima koji su joj protivnici na sudskom sporu za nadzor nad njenom imovinom.

PROČITAJTE JOŠ:

On je navodno tražio od svoje ćerke da plati ogroman pravni račun u iznosu od 2 miliona dolara u sred njihove pravne bitke za starateljstvo i nadgledanje imovine koju je pop princeza zaradila u svojoj karijeri, pišu strani mediji.

Džejmi je navodno već predao pravne dokumente tražeći da njegove pravne troškove u visini od čak 3 miliona dolara pokrije Britni iz imovine oko koje se bore. Čak 2 od 3 miliona dolara treba da plati njegovim ličnim advokatima.

Podsetimo, pravna bitka oko imovine pop princeze se razvlači već godinama budući da otac Džejmi ne želi da prepusti nadzor nad Britninom imovinom, kao ni starateljstvo nad samom pop princezom.

Godine 2008. Džejmi je preuzeo kontrolu nad Britninim finansijama nakon njenog javnog nervnog sloma i ona već 13 godina ne odlučuje sama o svom privatnom životu, karijeri ili finansijama.

Pevačica je navodno tražila da se njen otac skloni sa funkcije njenog finansijskog staratelja. Nada se da će njena mentorka Džodi Montgomeri da umesto njega preuzme odgovornost. Britnin advokat je zatražio od sudije da trajno odstrani njenog oca kao Britninog staratelja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar