Foto: Instagram/sorajavucelic

Soraja Vučelić osuđena je u Crnoj Gori i novčano kažnjena sa 600 evra, bio joj je zabranjen ulazak u Srbiju, a njena biografija puna je kontroverzi, sukoba i okršaja.

Starleta Sara Vučelić, poznata kao Soraja, privlačila je pažnju javnosti provokativnim izgledom, skandalima, ali i problemima sa zakonom.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularnost je stekla 2011. godine, posle učešća u „Velikom bratu“. Nakon ovog takmičenja počela je da se pojavljuje u brojnim spotovima, ali i da pozira za mnoge časopise u izazovnim izdanjima, a 2013. godine ponovo je bila deo programa „Veliki brat“. U ovom programu došlo je do okršaja sa pevačicom Majom Nikolić, gde je malo falilo da se njih dve potuku. U okviru igre gde takmičari jedan drugog tortom u lice nominuju za ispadanje, Maja je prvo udarila starletu jače, pa joj je navodno pustila krv iz nosa. Soraja je odmah uzvratila i udarila jako Maju, tako da joj je prokrvarila usna. Ostali takmičari su se umešali i sprečili tuču.

Njen fizički izgled drastično se menjao od pojavljivanja, pa do danas, a u brojne estetske korekcije starleta je uložila oko 100.000 evra. Pre „Velikog brata“ povećala je grudi, a onda je nastavila redom da koriguje svoje lice i telo. Sada ima najveće silikonsko poprsje, uradila je silikonske usne, nove zube, hirurški je zategla lice i jagodice, onda je operisala nos i zadnjicu, ali i dodatno zakosila kožu oko očiju popularnom metodom „mačje oči“.

Trenutno važi za najbogatiju starletu na našim prostorima, a luksuznim životom često se hvali i na društvenim mrežama, gde pokazuje skupocene brendirane stvari. Soraja je jednom prilikom podelila sa pratiocima fotografiju nakon šopinga u kom je potrošila više od 10.000 evra.

Pored skupe garderobe, starleta je često delila fotografije sa glamuroznih slavlja. Tako je svoj 35. rođendan proslavila na jahti na Bosforu.

Više puta je hapšena, a čak dva puta su joj zapalili auto, prvo u Crnoj Gori, a godinu dana kasnije u Beogradu.

Pre pet godina, javnost je prvi put šokirala vest da je Soraja uhapšena „u vezi sa jednom istragom ubistva“ u Tivtu.

Od 2018. godine zabranjen joj je ulazak u Srbiju zbog veza sa crnogorskim kriminalcima, odnosno nalazi se na listi bezbednosno interesantnih osoba. Kada je starleta pokušala da pređe granicu, vraćena je sa aerodroma.

Soraja je, navodno, bila u vezi sa Davorom Trajkovićem, vođom vranjskog klana, koga su bezbednosne službe označile kao jednog od vodećih narko-bosova iz Srbije. Nakon povezivanja sa Trajkovićem, Vučelićeva je pokazala verenički prsten, vredan 150.000 evra, a u javnosti se tada pojavila priča da je starletu verio sin ruskog tajkuna, izvesni Vladimir.

Da bi joj se opet omogućio ulazak u Srbiju, Soraja je navodno raskrinkala lanac organizovane elitne prostitucije i najvećeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca. Iako je tada učestvovala u „rešavanju“ slučaja elitne prostitucije, sada starletu optužuju da je upravo ono deo lanca, odnosno da se bavi ovim poslom.

BONUS VIDEO: Luksuz samo u svoja 4 zida: Zabranjeno pokazivanje bogatstva na društvenim mrežama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.