Foto: Instagram/osmanhadzic_official

Folk pevača Osmana Hadžića pandemija koronavirusa zatekla je u nemačkom gradu Štutgartu, gde on inače ima stan, jer živi na relaciji Bosna - Nemačka.

„Trenutno sam na otvorenom u jednom predivnom velikom parku koji se nalazi u blizini mog stana i ja tu svakodnevno odlazim na trčanje. Moram da se pohvalim da sam četiri kilograma skinuo, ali isto tako da se pridržavam svih propisanih mera po pitanju koronavirusa. Dakle, uvek trčim sam, držim odstojanje od drugih ljudi koje srećem usput, tako da je za sada sve pod kontrolom“ rekao je Osman u intervjuu za bosanski lis „Ekspres“, a na pitanje da li mu je trenutno stanje, u kom je morao da odloži sve nastupe, ugrozilo finansijsku situaciju, pevač je odgovorio:

PROČITAJTE JOŠ

„Ne, nije nimalo. Imamo mi ovde u Nemačkoj našu Angelu Merkel koja nam je dala tri plate. Naime, ja sam u Nemačkoj prijavljen kao privatnik, a država se za sve takve pobrinula da im biznis ne ode u nepovrat, pa je svima nama dala tri plate, a to nije malo novca. Ja sam sasvim regularno prijavljen u Nemačkoj, kao i kompletna moja porodica, a Nemačka brine za svoje građane. Kada su to objavili u medijima, ja sam podneo zahtev, i za tri dana sam dobio odgovor i prvu platu na moj bankovni račun. Osim toga, mnogi stariji pevači, mislim, koji se decenijama bave ovim poslom, a tu računam i sebe, morali smo nešto uštedeti i ostaviti za crne dane. Porodično je trebalo da praznike povodom Uskrsa provedemo u BiH, ja radno, a oni da odmaraju. Trebalo je da pevam dve svadbe, ali sve je to odgođeno za neka bolja vremena“, zakljulčio je Hadžić za „Ekspres“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.