Osam serija sa mnogo epizoda, idealnih za letnje bindžovanje

Showbiz 01. avg. 202108:49
Podeli:
Foto: The CW / Planet / Profimedia

Današnje serije zaista su kratke – neke jedva da imaju deset epizoda, a gotovo smo zaboravili kako to izgleda kada serija traje 45 minuta. Srećom, toliko takvih je snimljeno da bismo mogli leto da provedemo gledajući ih, a da ih sve ne odgledamo.

Imate li nekada osećaj da sve serije već znate napamet i da ne znate šta bi da gledate? Ako je tako, donosimo vam osam serija sa mnogo epizoda, a to u prevodu znači: mnogo, mnogo sati gledanja.

Potrudili smo se i da izračunamo koliko sati vam treba da ih pregledate sve…

Supernatural

Ako vam treba malo natprirodnih sila, preporučujemo da leto provedete uz seriju Supernatural, koja je kombinacija fantazije i horora. Dva zgodna brata hvataju čudovišta, demone i druga zla bića – nema šta da se ne voli.

Broj epizoda: 320
Vreme potrebno za gledanje: 13 dana i 7 sati

Smallville

U interpretaciji priče o Supermanu pojavljuje se mladi Klark Kent koji se suočava sa svojim velesilama u nastajanju. Svoje sposobnosti mora da sakrije od svojih prijatelja, uključujući Lanu Lang, devojku iz snova i Leksa Lutora, koji će jednog dana postati Supermanov neprijatelj.

Broj epizoda: 217
Vreme potrebno za gledanje: 12 dana

One Tree Hill

Tinejdžerski klasik u kome su uživale razne generacije zabaviće vas, nasmejati a ponekad i rasplakati pričom. Uprkos tome što je nastala 2000-ih godina, serija je prilično moderna. A sve i da znate o čemu se radi, preporučujemo da je opet odgledate.

Broj epizoda: 187
Vreme potrebno za gledanje: 7 dana i 19 sati

Modern Family

Ko do sada nije gledao Modernu porodicu, taj ne zna šta propušta! Iako se serija emitovala 11 godina, možda ste epizode gledali „kad stignete“ ili kada ih uhvatite u prolazu. Zbog toga preporučujemo da se nađe na vašoj letnjoj bindž listi – nećete zažaliti.

Broj epizoda: 250
Vreme potrebno za gledanje: 5 dana i 5 sati

The Fosters

Topla, ljudska priča o životu tinejdžerke Kali, smeštena u hraniteljski dom sa lezbijskim parom i njihovom biološkom, usvojenom i hraniteljskom decom.

Broj epizoda: 104
Vreme potrebno za gledanje: 4 dana i 8 sati

The O.C.

Serija koja je smeštena u Kaliforniju idealna je za bindžovanje tokom vrućih letnjih meseci. Pratimo život Rajana Atvuda, koji se uključuje u bogatu zajednicu više klase okruga Orange, gde ga čeka svet promenljivih lojalnosti i spletki.

Broj epizoda: 92
Vreme potrebno za gledanje: 3 dana i 20 sati

Crazy Ex-girlfriend

I dalje smo u suncem okupanoj Kaliforniji i pratimo naizgled veselu Rebeku Banč, uspešnu mladu ženu koja se odrekla života u Njujorku kako bi jurila momka u koga je bila zaljubljena u tinejdžerskoj dobi. Serija je polu-mjuzikl, ali sa jako duhovitim pesmama.

Broj epizoda: 62
Vreme potrebno za gledanje: 2 dana i 14 sati

Dynasty

Sigurno znate da su generacije odrastale na seriji Dinastija i večitim borbama između Kristal i Aleksis. E, pa i mlađa generacija ima svoju verziju – i to kakvu! Sva drama koja se dešava već u prvoj epizodi, ne može da se poredi ni sa jednom telenovelom. No, verujte nam kad vam kažemo – uživaćete!

Broj epizoda: 64
Vreme potrebno za gledanje: 2 dana i 13 sati

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar