Petrovaradinska tvrđava. Foto:Promo/Exit

"Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji", saopštili su danas organizatori EXIT festivala.

Nakon današnje izjave premijerke Ane Brnabić, u kojoj je dala preporuku da se festival „EXIT“ održi u avgustu ove godine, oglasila se i organizacija festivala.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se  malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko  atraktivnija“, naveli su oni.

Oni su istakli i da ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

„Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet  festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku. Nadamo se da  će uskoro doći do sastanka na kome ćemo razrešiti sva otvorena pitanja i precizirati  konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji  ovog leta“, istakli su oni.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar