Foto: Zoran Lončarević

Čuvenu konstataciju da „vreme leti“ verovatno bi, vođeni ličnim primerom, potvrdili i Marijana Mićić i njen verenik Miloš Marjanović. Nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču - danas su zajedno dobili i ćerku Anu.

„Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav“, rekla je ona ranije u intervjuu za „Hello„.

PROČITAJTE JOŠ

Po njenom mišljenju stabilan emotivan odnos zavisi i od starosti partnera.

„Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem“, rekla je ona.

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

„Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum.“

A koliko su s vremenom poprimili iste navike, pa i ukus, najbolje ilustruje jedna od poslednjih zajedničkih fotografija, na kojoj su zagrljeni, zaljubljeni i odeveni u slične plave košulje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MarijAna Mićić (@micicmarijana)

Danas su dobili i ćerku kojoj su dali ime Ana.

BONUS VIDEO: Tanja Savić o navodnoj aferi s Draškom Stanivukovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.