Duško Tošić i Ognjen Vranješ Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Seskimphoto / Avalon / Profimedia

Fudbaler Ognjen Vranješ nasrnuo je na Duška Tošića na jednom beogradskom splavu.

Naime, do incidenta je došlo kada je Ognjen Vranješ prišao Dušku Tošiću na punom splavu u Beogradu, gde ga je verbalno napao i pozivao na fizički obračun.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored dvojice sportista na splavu se zadesio i fudbaler Aleksandar Prijović.

„Bilo je veoma napeto. Vranješ je sedeo sa prijateljem za jednim stolom, za drugim je bio Prijović sa svojim društvom, a Tošić je naknadno došao. Video je Ognjena i nasmejao mu se. Vranješ mu je prišao, uneo mu se u facu, verbalno ga napao, konkretno očitao bukvicu i pozvao ga da izađe napolje, ali se Tošić pravio da ga ne poznaje. Delovalo je kao da mu nije svejedno i da se uplašio. Kada je video da sa Vranješom nema šale i da je situacija ozbiljna, pokušao je da smiri strasti. Ognjen je tada rekao „Kada umeš da pretiš batinašima izađi sad napolje“. Tada je skočilo obezbeđenje da spreči tuču“, ispričao je izvor koji se zadesio na licu mesta za „Kurir„.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Prema njegovim rečima, u ovaj sukob se umešao i Prijović, koji je prišao Vranješu.

„Svi su videli da se situacija zakuvava. Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška. Vranješ je sve i svašta govorio Tošiću direktno u lice, na šta je ovaj ćutao.Tošić se nije mrdnuo, zapravo, sačekao je da Ognjen ode sa splava. Tek kad se uverio da je bezbedno, otišao je kući. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj neverici zbog scene kojoj su prisustvovali“, rekao je izvor za pomenuti portal.

Foto:VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

Kako se navodi, Tošić i Prijović su i prethodno bili u lošim odnosima zbog spora oko transfera Prijovića pre određenog vremena. Prema pisanju medija, Prijović je prvobitno pretio Tošiču, a onda je dođlo do tuče kada su se sreli u gradu u julu prošle godine.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ognjen Vranješ se posle 13 godina vratio u Beogradu, a sada je potpisao je ugovor sa Čukaričkim.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar