Dejvid Švimer, David Schwimmer i Dženifer Aniston, Jennifer Aniston
Dejvid Švimer i Dženifer Aniston Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER/EPA-EFE/DAVID SWANSON

Zvezde kultne serije "Prijatelji" Dženifer Aniston i Dejvid Švimer su u jednom od intervjua tokom snimanja serije, priznali da je postojala hemija izmežu njih. Nedavno se pojavila informacija da su započeli romansu, što je izazvalo lavinu reakcija fanova.

PROČITAJTE JOŠ

Nažalost,  danas je predstavnik za medije Dejvida prekinuo glasine sa pojašnjenjem da su informacije lažne, čime je isključeno nagađanje da bi njih dvoje zaista mogli biti par u stvarnom životu.

Nada u potencijalnu vezu između Aniston i Švimera nadovezivala se mesecima, nakon što je par otkrio da su imali iskrice jedno prema drugome tokom snimanja serije „Prijatelja“.

Tokom ponovnog okupljanja, Švimer je rekao voditelju Džejmsu Kordenu da su postojale simpatije, ali da veza nije bila moguća jer je jedno od njih uvek bilo u vezi i nikada nisu prešli tu granicu.

Podsećanja radi, juče su se pojavile glasine da se par zbližio nakon specijala, a Švimer je navodno provodio vreme kod Anistonove.

„Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je prisećanje na prošlost probudilo osećanja kod njih oboje i da je hemija koju su uvek morali sahranjivati još uvek tu“, rekao je izvor američkim medijima.

Nije iznenađujuće da je vest uzburkala društvene mreže jer su se obožavaoci ponadali da bi jedan od najpoznatijih televizijskih parova mogao postati stvarnost, nakon gotovo 20 godina.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)