Suzana Mančić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Voditeljka se podvrgla estetskom zahvatu.

Voditeljka Suzana Mančić (67) važi za veoma lepu i negovanu ženu, ali je u sedmoj deceniji života donela odluku da još poradi na svom izgledu.

PROČITAJTE JOŠ;

Naime, Suzana je operisala očne kapke, a svega nekoliko dana nakon intervencije se slikala i objavila fotku na Instagramu.

Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, juče smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam“, napisala je Suzana.

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, a jedna je od retkih koja vodi računa o tome da ne pretera sa istim. Ona je jednom prilikom priznala da je još kao veoma mlada operisala nos i grudi:

Suzana Mančić

„Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: „Devojko, vi izgledate kao antička boginja“. Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje“, rekla je Suzana jednom prilikom, prenosi Telegraf.

ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar