Danijela Štajnfeld Foto: Zoran Lončarević

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se danas na Instagramu, gde je podelila i pesmu koju je napisala i posvetila žrtvama seksualnog nasilja.

„Armija ljudi je bila potrebna da danas nađem svoj mir. Kada sam progovorila, proces zaceljenja je počeo. Napravila sam ovu majicu i napisala ovu pesmu o kulturi zlostavljanja, u kojoj i po kojoj živimo“, napisala je Danijela, te dodala.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako ti se nešto desilo, traži pomoć. Nađi osobu od poverenja, profesionalnu pomoć, SOS liniju i podeli svoju priču. To je put ka zaceljenju. Posvećujem ovaj čin mojoj terapeutistkinji Beti. Majica je seksi, kao i moje postojanje“, napisala je Štajnfeld podelivši svoju pesmu koju je posvetila žrtvama seksualnog zlostavljanja, ali i majice koju je napravila s natpisom

„Pitaj me o seksualnom zlostavljanju“.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost u ponedeljak saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Nakon što su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf, te da su optužbe Danijele Štajnfeld gnusna laž.

U međuvremenu, Beogradsko dramsko pozorište je na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja.

Lečić je juče inače saopštio i da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

On je danas oko 14 sati došao u policijsku stanicu „29. novembar“, gde će u svojstvu građanina dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare