Oglasila se Ceca nakon sukoba s Bosancem: To je vama žestoko?! VIDEO

Showbiz 27. sep. 202117:12
Podeli:
Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac
Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac Foto: Nova.rs

Prošle subote u "Zvezdama Granda" došlo je do sukoba između Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca, koji je podigao veliku medijsku prašinu.

Sve je krenulo od Bosančevog komentara da je Marija Šerifović pevačina, a Ceca popularan pevač, što je razljutilo novu članicu žirija, koja mu nije ostala dužna te ga je upitala zašto od svoje ćerke nije napravio zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ

– Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet – objasnio je kompozitor u emisiji, nakon čega se podigla prava bura u medijima.

Tim povodom, članovi žirija danas su prokomentarisali navodni sukob između njih. Prva je svoj komentar na situaciju o kojoj se danima priča dala Viki Miljković.

– Ne mislim da je to bila svađa, već sukob mišljenja, svako je izneo svoje mišljenje. Ja nisam čula da je Ceca inače uvredila Bosanca, ona inače nije neko ko vređa ni privatno, a ne javno – rekla je Viki, dok je na pitanje da li smatra da stara postavka žirija ne štedi novu članicu, odgovorila:

– Oni su generalno takvi, nisu štedeli ni mene, ne štede ni nju. Mislim da se još nisu opustili, koliko je tek neće štedeti – prenosi grand.online.

I sama akterka priče dala je svoj komentar na situaciju u kojoj se našla tokom žiriranja u najgledanijem šouu.

– Ma šta sam ja rekla za bilo koga loše?! Za mene je rečeno, a ja moram da se branim. To je bio samo konkretan primer, ja sam bila uvređena – objasnila je Ceca svoj komentar za Bosančevu ćerku. Na pitanje da li je moguće da je odmah pri njenom dolasku žiri krenuo žestoko i žustro u rasprave, odgovorila:

– To je vama žestoko?!

Bonus video

Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar