Danijela Martinović
Danijela Martinović Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Danijela Martinović, pevačica i bivša partnerka splitskog muzičara Petra Graše, prvi put je komentarisala kako se oseća nakon što je njen nekadašnji partner oženio 14 godina mlađu Hanu Huljić.

Danijela se do sada nije oglašava po pitanju rastanka sa Grašom. Iako su zajedno proveli skoro 25 godina njih dvoje nisu stupili u bračnu zajednicu, ali je javnost svejedno iznenadila vest da se rastaju.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo se saznalo da je splitski pevač u emotivnoj vezi sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, koju poznaje od detinjstva. Grašo očigledno nije gubio vreme, pa je Hana nedugo potom ostala u drugom stanju. Pre nedelju dana su se venčali, a beba će na svet doći u julu.

Danijela je do sada vešto izbegavala da komentariše turbulentna događanja na privatnom planu, ali njena poslednja izjava, čini se, svedoči tome da „vreme leči sve“.

Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena – rekla je Danijela za „Story.hr“.

BONUS VIDEO: Jelena Rozga o pesmi sa Sašom Matićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)