Miki Jevremović
Miki Jevremović

Publika će sutra imati priliku da čuje vanvremenske hitove Mikija Jevremovića uživo u Centru za kulturu u Valjevu od 20h.

Pokojni pevač Miki Jevremović je šezdesetih kao i sedamdesetih godina prošlog veka bio najveća zvezda bivše Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ:

Svoju karijeru započeo je na igrankama u Valjevu, a nakon pojavljivanja u zabavnom programu „Tražimo najveseliji grad“ u kom je odneo pobedu, bio je proglašen za najboljeg pevača u Jugoslaviji.

Svojim hitovima obišao je ceo svet, a 2012. godine je u Centru za kulturu u Valjevu održao koncertu kojim je obeležio 50 godina svoje karijere.

Foto: Promo

Njegov rođeni brak Zoran Jevremović rekao nam je da se sutra organizuje koncert u Centru za kulturu u Valjevu u sećanje na njegovog rođenog brata uz čije pesme su mnoge generacije odrastale, veselile se, ali i tugovale.

Zoran Jevremović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na koncertu će, pored mladih pevača iz Valjeva, zapevati i Mikijeva ćerka Jelena koja je svojevremeno sa svojim ocem snimila duet pod nazivom „Ljubav po sebi je greh“, a na bini će joj se pridružili i Zoran Jevremović.

Jelena Jevremovi, ćerka Mikija Jevremovića na trogodišnjem pomenu na Novom groblju

BONUS VIDEO: Rade Jorović posavetovao mlade pevače, pa izjavio: „Moj nasledin ne treba da se pojavi“