Anja Mandić i Katarina Žutić Foto:Ivan Dinić/Nova S/Dragan Mujan/Nova.rs

Glumice Katarina Žutić i Anja Mandić povezane su na neobičan način.

Naime, roditelji obe glumice su se razveli kada su one još uvek bile deca.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Katarinin tata Miloš Žutić zaljubili. Katarina je tada imala 12, a Anja 11 godine, te su od tog trenutka postale drugarice.

„Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata“, ispričala je jednom prilikom Anja Mandić.

Zanimljivo je to da su i njihove majke, iako su tokom života volele istog muškarca, bile u veoma dobrim odnosima. Naime, slavna glumica Svetlana Ceca Bojković, inače Katarinina majka, jednom prilikom je ispričala kako se družila sa suprugom svog bivšeg muža, Ognjankom.

„Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom ćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica“, ispričala je Ceca Bojković.

Svetlana Ceca Bojković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

BONUS VIDEO: Katarina Kaja Žutić: Predstava je vreme i svet za sebe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.