Foto: Nemanja Jovanović

Milan Popović, biznismen i bivši partner hrvatske pop zvezde Severine, poslao je odgovor na tekst koji je o njemu prethodno objavljen na našem portalu.

Portal Nova.rs preneo je objavu sa njegovog Instagrama i to u tekstu pod nazivom „‘Stop nasilju nad muškarcima’: Bizarna objava Severininog bivšeg (FOTO)„, a Popović je sada našoj redakciji poslao pismeni odgovor u kojem tvrdi da njegova objava nema veze sa njegovom bivšom partnerkom – kako se u našem tekstu navodi.

„U mediju nova.rs pod naslovom ‘Stop nasilju nad muškarcima’: Bizarna objava Severininog bivšeg (FOTO)’ izneta je netačna informacija da je fotografija koja je objavljena na društvenoj mreži Instagram na mom privatnom profilu, upućena mojoj bivšoj partnerki, Severini. Istina je da je u pitanju fotografija šaljivog sadržaja, koja se ni na koji način ne odnosi na Severinu, a predmetna tvrdnja autora teksta predstavlja neosnovanu i zlonamernu konstrukciju koja je izneta u svrhu senzacionalizma i koja grubo povređuje moja prava“, napisao je Popović.

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar