Foto: Miomir Milić

Bez reklamne kampanje Dragana Mirković rasprodala je u rekordnom roku prvi koncert u Štark areni, a četiri nedelje pre drugog spektakla zakazanog za 30. decembar planule su karte za nivo 200, dok je za ostale sektore ostalo manje od 30 odsto kapaciteta.

Ovakav rezultat ne čudi jer je već od prvog dana otkako je objavila da će turnejom „Do poslednjeg daha“ obeležiti četiri decenije karijere, interesovanje publike u regionu ogromno.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi nastup legendarna pevačica imaće u Beogradu, a odmah potom slede koncerti u Tesliću, Palama, Tuzli, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, a u ovoj najvećoj turneji u poslednje tri decenije uskoro će biti objavljeni i novi datumi po najvećim dvoranama, stadionima i trgovima.

„Presrećna sam i zahvalna publici jer bez njihove podrške ničega ne bi bilo. Jedva čekam da izađem pred publiku i da otpočnemo druženje, spremila sam više od 60 pesama a ovih dana vredno radimo i na scenskom nastupu“, rekla je Dragana koja će ovih dana publiku obradovati i prvom pesmom posle višegodišnje pauze.

Karte za beogradske koncerte se mogu nabaviti putem platforme efinity.

BONUS VIDEO: Dragana Mirković uputila važnu poruku fanovima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar