Severina Vučković Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iznela sve o skandalu o kom bruji region.

Pevačica Severina Vučković nedavno se sukobila sa svojom sestrom Marijanom, a sve se odigralo u stanu njihove majke Ane.

PROČITAJTE JOŠ:

Intervenisala je i policija, a nakon što je svoj sud o svemu javno dao i Milan Popović, čovek sa kojim Severina ima sina, sada se oglasila i njena majka Ana.

„Poštovani, ja sam mama Severine. U sinoćnom dnevniku pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga. On objašnjava šta se desilo u mojoj kući. Sram da ga bude. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu, niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju ćerku, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju“, napisala je ona u pismu koje je preneo Dnevnik.hr.

„Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednji put kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti, prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami“, nastavila je ona.

„Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta, niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi put da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno je prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke“, piše dalje.

„Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da pravi budalu od mene i vređa moju Severinu da i ovo pročitate, da ljudi znaju da njemu nema mesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama“, piše u Aninom pismu koje je svojeručno potpisala.

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)