Aca Lukas, Saša Mirković i Kija Kockar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač i njegova zvanična PR menadžerka viđeni su zagrljeni, iako ju je on nekada žestoko prozivao.

Folker Aca Lukas nedavno je učestovao u trci za pesmu Evrovizije, a u sastavu njegovog tima bila je i pevačica Kija Kockar u svojstvu Lukasovog PR menadžera. Kija i Lukas već neko vreme su bliski, a navodno među njima postoji i nešto više od prijateljstva.

PROČITAJTE JOŠ:

„Aca i Kija su u poslednje vreme skoro nerazdvojni, spojio ih je posao, oboje sarađuju sa menadžerom Sašom Mirkovićem i provode dosta vremena zajedno. Imali su zajednička putovanja, nastupe, koncerte i na svim tim pripremama i probama su se dosta zbližili“, rekao je najpre izvor, koji ističe da se u poslednje vreme između njih navodno primećuju varnice.

Aca Lukas je svojevremeno negirao vezu s Kijom, ali u međuvremenu su njih dvoje više puta viđeni zagrljeni, što je podgrejalo stare priče.

„Kija i ja nismo u vezi, taman posla. Nikada nije bilo priče da bi se otišlo u takvom pravcu, mi smo kolege. Ona je dobar pevač, dosta napreduje i daje sebe. Kakvih ima, ona je super“,  rekao je on tada.

Podsetimo, sve je počelo kada je Aca Lukas isprozivao Kiju Kockar kada je objavila svoju autobiografsku knjigu. Tada je pevač prokomentarisao da se Dobrica Ćosić i Ivo Andrić prevrću u grobu zbog knjige.

„Svako ima pravo da piše, ali ne razumem kada to rade posle jednog i po hita ili dva albuma. Neki su pisali i posle onih Zadruga“, rekao je Lukas tada, pa dodao:

„Tužnog li Sajma ako je tako. Ti se šališ sa mnom? Na Sajmu knjiga? Šta je sa svetskim piscima, klasicima? Dobro je što ne idem na Sajam knjiga, sve knjige koje je trebalo da pročitam, ja sam već pročitao i dobro je što ne čitam ove nove. O, Bože me sačuvaj, šta li piše u toj njenoj knjizi? Je l’ to o njenom životu? Koliko ima, dve-tri strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu dana? E, Dobrice Ćosiću, e, Ivo Andriću! Prevrću se u grobu“.

Njihov rat se okončao kada je Kockareva udružila snage sa njegovim PR menadžorm Sašom Mirkovićem, te su tada i zakopali ratne sekire.

Počeli su da se intezivno druže i podržavaju u svojm poslu, a onda je i on napisao autobiografiju!

Prvi put su viđeni zajedno na promocije njegove knjige „Ovo sam ja“. Kada je počelo takmičenje „Pesma za Evroviziju ’22“, održali su konferenciju za medijie, gde je menadžer Saša Mirković, predstavio Kiju Kockar kao Lukasovog novog PR menadžera. Na festivalu su se pojavili zajedno u dobrom raspoloženju i čekali da se Aca Lukas predstavi na „Pesmi za Beoviziju 22′ sa njegovom pesmom „Oskar“.

Posle završenog nastupa na festivalu, usledili su poljupci i strastveni zagrljaji Kockareve i Vuksanovića, a nedavno su i snimljeni u prisnim pozama. Za sada nisu potvrdili romansu, ali gde ima dima, obično ima i vatre.

BONUS VIDEO: Lukasova reakcija nakon pitanja novinara portala nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)