Očarala je Rastu, a nakon dueta s njim pokazala novo lice

Showbiz 17. sep. 202119:56
Podeli:
Katarina Dumančić Kali, pevačica
Katarina Dumančić Kali Foto: Stefan Momirov

Mlada pevačica Katarina Dumančić, zvana Kali, pažnju javnosti skrenula je na sebe duetom sa Stefanom Đurićem Rastom, koji je u kratom roku dostigao milionske preglede. Kali je intrigirala javnost, jer osim toga da je Rastina miljenica, o njenom životnom i muzičkom putu ne zna se gotovo ništa.

Pročitajte još:

Kali je pokazala da je talentovana i inovativna pevačica, što nije promaklo našem hitmejkeru Rasti, te je Katarina odmah potpisala ugovor za njegovu izdavačku kuću Balkaton. Da ovakvu odluku Rasta nije doneo na prečac, govore i detalji života mlade pevačice.

Javnost je imala priliku da čuje talentovanu Kali kada je imala samo 11 godina. Tada je izvedbom pesme “Padam, Padam”, Edit Pjaf, zaustavila dah svima prisutnima na snimanju emisije “Ja imam talenat”, ali je nakon toga nestala. Deset godina kasnije, pojavila se sa Rastom, a danas je pokazala kakav je solo izvođač.

Katarina Dumančić Kali, pevačica
Katarina Dumančić Kali Foto: Stefan Momirov

Kali je objavila novi singl, pod nazivom „Tebe nema“, za koji je snimila spot kakav nije viđen na našim prostorima. Naime, Kali je u basisti EKV-a, Bojanu Pečaru, videla sažetu svu tragediju i genijalnost “novog talasa“, što je bila njena inspiracija za pesmu i spot, koji su ispisani njegovim likom i izgubljenom bitkom sa demonima zavisnosti.

Video-spot odiše estetikom tadašnjeg doba, a uz Kali se u spotu pojavljuje dugokosi plavušan u rokerici koji neodoljivo podseća na Pečara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar