Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Samo nekoliko dana nakon što je prikazan intervju Megan Markl i princa Harija, pojavio se mejl koji je vojvotkinja od Saseksa navodno poslala pomoćnicima, u kojem je govorila i o svom odnosu s Kejt Midlton.

Pročitajte još:

U intervjuu je Megan govorila o tome kako su britanski tabloidi pisali da je ona rasplakala Kejt 2018. godine, no ona je rekla kako je istina suprotna i tvrdi da je Kejt rasplakala nju, zbog čega se kasnije i izvinila.

Novinar Omid Skobie objavio je navodni mejl koji je Markl poslala svojim pomoćnicima u kojem je napomenula kako kraljevska porodica nije uradila ništa kako bi sprečila glasine o toj temi.

Kada je Kensingtonska palata zamolila Megan i Harija da potpišu izjave u kojima stoji da princ Vilijam nije maltretirao par pre nego što su odlučili da odstupe od svojih dužnosti kraljevske porodice, Megan je navodno odgovorila svojim pomoćnicima: „Pa kad se već razbacuju izjavama, onda možda napokon i Kensingtonska palata prizna ko je koga rasplakao.“

O toj situaciji Megan je govorila i Opri, no o ovoj temi nije bila baš pričljiva. „Rasplakala me i povredila moja osećanja“, rekla je i objasnila:

„Dogodilo se obrnuto. Bio je to težak vikend, a nju je uznemirilo nešto u vezi s haljinama“, dodala je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.