Obara Srbiju i region: Saša Kovačević objavio spot koji prati filmska priča

Showbiz 28. jan. 202212:03 > 12:06
Podeli:
Saša Kovačević - Lažu te ljubavi Foto:Privatna arhiva

Nova pesma "Lažu te ljubavi" Saše Kovačevića postala je najslušanija u regionu jer spot prati zanimljiva filmska priča u kojem je glavnu ulogu dobila glumica Ana Tomić.

PROČITAJTE JOŠ

Spot za novu pesmu Saše Kovačevića pod nazivom „Lažu te ljubavi“ postao je apsolutni hit u Srbiji, a posebno u regionu. Kao i u njegovom dosadašnjem radu, i ovog puta je za produkciju bio zadužen pevačev rođeni brat Rade Kovačević, a za filmske scene i zaplete kao u trilerima odgovorni su Martin i Anrej sa kojima Saša sarađuje godinama. Za glavnu ulogu odabrali su glumicu Anu Tomić koja je svoj zadatak uspešno obavila i ovoj priči dala na većem značaju.

Saša Kovačević – Lažu te ljubavi Foto:Privatna arhiva

Ovu video priču porati srceparajući tekst numere koji potpisuje Dragan Brajović Braja, a Kovačevićevu uspešnu karijeru prati od početka.

S obzirom na to da je spot postao viralan i na društvenim mrežama, mnogi prognoziraju da će ovaj projekat biti najjači od svih prethodnih jer je za kratko vreme doživeo vrhunac.

Saša Kovačević - Lažu te ljubavi Foto:Privatna arhiva

S druge strane, Saša vredno radi, bez obzira na to što estradi masovno otkazuju nastupe. U slobodno vreme trenira i maksimalno je posvećen svojoj devojci, ali i svom restoranu u Westru 65 na Novom Beogradu.

BONUS VIDEO: Poznati do jutra lumpovali uz Tropiko bend

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar