Nije a nego molim IDJ kids
Nije a nego molim Foto:Promo

Na IDJKids YouTube kanalu od večeras, 6. novembra, kreće novi igrani serijal pod nazivom “Nije a nego molim” u produkciji Sergeja Ćetkovića.

Nije a nego molim: https://www.youtube.com/watch?v=EXRqr1fG6fU

Ovaj serijal sastoji se od 20 epizoda u trajanju od oko pet minuta, a sam koncept kreiran je tako da mališanima nudi priliku da nauče kako se pravilno govori.

Svaka od ovih 20 epizoda završava se pesmom koja prati tu konkretnu epizodu, dok upravo te završne pesme, u zavisnosti od epizode, izvodi neko od najpoznatijih i aktuelnih regionalnih pevača ili glumaca.

Među učesnicima, odnosno izvođačima pesama u okviru ovog igranog serijala nalaze se Sergej Ćetkovič, Jelena Tomašević, Saša Kovačević, Aleksandra Radović, Bane Lalić, Dženan Lončarević, Hurricane, Ivan Bosiljčić, Ivana Peters, Nenad Knežević Knez, Mari Mari, Marija Mikić, Marko Louis, Igor Lazić Niggor, Sale Tropico, Tijana Dapčević, Vlada Kovačević, Leontina Vukomanović i hor Čarolija.

Igrani serijal “Nije a nego molim” ekskluzivno će biti prikazivan na IDJKids YouTube kanalu svake subote i nedelje sa početkom u 19 časova.

BONUS VIDEO: Zašto je deci bliži Jutjub od televizije

Komentari

Svi komentari (0)