Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Bivši telohranitelj porodice Kardašijan, Mark Mekvilijams, prijavio je Kris Džener za seksualno uznemiravanje, a sada su isplivale nove optužbe.

Mark Mekvilijams je za Kardašijane radio od 2017. do 2019, a krajem 2020. godine podigao je optužnicu protiv Kris Džener. Tom prilikom je naveo kako je ona pokazala „obrazac neželjenog i nepristojnog seksualnog ponašanja“, prenosi Mirror.

PROČITAJTE JOŠ

On dalje tvrdi kako je na radnom mestu doživeo „seksualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje, rasnu i rodnu diskriminaciju“. Za seksualno uznemiravanje naveo je kako mu je Kris dodirivala zadnjicu i prepone i izlazila gola pred njega.

U kasnijoj prijavi telohranitelj je dodao kako mu je Kris bez njegovog pristanka „masirala vrat, ramena, ruke i leđa“, a zatim stavila ruku na bedra i trljala se o njega na seksualan način.

Osim Kris, Mekvilijams je tužio i njenu ćerku Kortni Kardašijan, jer su u vreme kad je radio za porodicu majka i ćerka delile telohranitelja.

Džener je u potpunosti negirala tvrdnje i optužbe svog bivšeg radnika.

„Kris Džener i Kortni Kardašijan potpuno poriču lažne tvrdnje bivšeg telohranitelja Marka Mekvilijamsa“, rekao je porodični advokat.

Advokati porodice takođe su tvrdili kako Mekvilijams nije radio direktno s članovima Kardašijan klana nakon što su ga nekoliko puta pronašli kako spava u automobilu na poslu.

„Nakon što Kris i Kortni pobede u ovoj neozbiljnoj parnici, nameravaju odmah da tuže Mekvilijamsa i njegove advokate zbog zlonamernog progona i nedokazanih optužbi“, izjavili su advokati Kardašijanki.

Sada je telohranitelj dodao novi deo optužbe.

„Tužitelj pokušava da nadoknadi štetu koja je nastala neželjenim seksualnim i polnim uznemiravanjem. Tužitelj se u više navrata žalio nadležnima i ljudskim resursima, ali poslodavac nije preduzimao nikakve mere“, piše u novoj optužbi.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)