Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Kako prenose strani mediji, u najnovijoj tužbi protiv Harvija Vajnstina navodi se da je napastovao četiri žene između 1984. i 2013. godine, a jedna od njih je u vreme navodnog napada imala samo 17 godina.

Naime, ozloglašeni producent je navodno pozvao jednu žrtvu na razgovor o poslu, i karijeri, a zatim je tražio od nje da ga seksualno zadovolji u njegovoj hotelskoj sobi.

CNN piše da žena tvrdi da ju je, nakon što ga je odbila, Harvi prisilio da skine odeću, a zatim ju je silovao. Takođe, rekla je i da joj je oduzeo vozačku dozvolu te zapretio da će, ako ikome išta kaže, nauditi i njoj i njenoj porodici.

Druga žena ispričala je kako je 1984. godine, Vajnstin zakucao na vrata hotelske sobe, a zatim je napao.

Tu je i optužba 35- godišnje žene koja kaže da ju je on prisililo na oralni seks kada je imala 26 godina. Kako je navela, upoznala je Harvija je upoznala na Venecijanskom filmsku festival 2013. godine, gde se napad, po njenim rečima i dogodio.

Četvrta žena tvrdi da ga je upoznala u restoranu na Menhetnu 2008., gde joj je obećao da će joj karijeru podići na viši nivo, a zatim nekoliko dana kasnije silovao u njegovom stanu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ