Foto: Goran Srdanov

Teniski as Novak Đoković boravak u Beogradu iskoristio je, između ostalog, i da se dobro zabavi, pa se prethodnih dana mogao videti i u noćnom provodu u beogradskim klubovima.

 

Kako je potpuno predan predstojećoj seriji humanitarnih turnira „Adria tur“ za koju kaže da je jedino moguća neverovatnim požrtvovanjem svih u organizaciji, danonoćnim radom i potpunoj posvećenosti svih koji su u tu priču uključeni, s obzirom na to da se ovakve stvari obično spremaju šest do 12 meseci, dok se Srbija sprema za tri nedelje, Novak Đoković je rešio da malo sebi da oduška.

Prvo je odneo pobedu u fudbalu koji je zaigra sa prijateljima, zatim je bio na oproštaju trenera Dejana Milojevića od KK Mega Bemaks, gde se družio i sa Nikolom Jokićem, a onda je sa braćom Markom i Đorđem završio u jednom beogradskom klubu, gde su uživali jedan deo noći.

Tako okrepljen, Đoković može da se posveti obavezama pred predstojeći teniski spektakl – beogradsko izdanje „Adria tura“, prvog u nizu pomenutih turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Podsećanja radi, „Adria tur“ počinje ovog petka u podne u Teniskom centru Novak zvaničnom ceremonijom u 16 časova. Na njemu će u miks dublu igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Posle toga, oko 18 sati se igraju dublovi, kada će nastupati i Grigor Dimitrov, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni deo programa rezervisan je za žreb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kom se nalazi ime njegovog protivnika u grupi. Prvog dana predviđen je i muzičko-teniski spektakl u sklopu kog će nastupiti pijanistkinja Lola Astanova i violinista Nemanja Radulović.

Takmičenje će se odigrati po principu „Round Robin“, što znači da će svako da igra sa svakim u dve grupe od po četiri igrača. Tako će u subotu svaki teniser imati po dva meča, a u nedelju još jedan meč u grupi, da bi se potom igralo finale između dvojice najboljih.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)