Foto: 20th Century Studios / Everett / Profimedia

Portal Nova.rs, u saradnji sa MegaCom Filmom, vas vodi na projekciju novog Diznijevog filma "Glavni heroj" sa Rajanom Rejnoldsom.

Film prati Rajana Rejnoldsa koji odjednom postaje deo virutelne video igre i za razliku od svih negativaca u njoj, on postaje opasan, slobodan i dobar lik. Interesantna je i njegova neobična veza sa Džodi Komer, zvezdom serije Ubiti Iv, koja u filmu postaje njegova glavna saputnica.

PROČITAJTE JOŠ

„Snimanje ovog filma je bilo jedno od najboljih iskustava u karijeri. Takođe, ovo je jedan od najboljih filmova koji sam ikada snimio. Mislim da savršeno odgovara trenutku u kome se kao društvo nalazimo. Kada sam snimao Deadpool, smatrao sam da savršeno odgovara stripu i takvom narativu koji film zauzima. Ovo je nešto drugačije. Pored toga, ceo tim je doprineo tome da ovo bude jedno od najboljih iskustava ikada. Svako od ljudi koji su radili na filmu je doprineo tome da film u kompletu bude savršen, na to sam najviše ponosan“, rekao je Rejnolds u ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs prošle godine. 

Prvo dvoje čitalaca koji pošalju mejl na adresu „[email protected]“ dobiće dve karte za projekciju filma ove subote, 28. avgusta, u Kombank dvorani u Beogradu s početkom od 22.20 časova.

Trejler pogledajte u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.