Foto:Promo/Lovefest

Druge večeri Lovefest se očekuje dobar provod uz različite izvođače i vrhunske di-džejeve. Kako bi provod bio još bolji treba imati u vidu cene na festu za omiljena pića. Nova.rs je saznala na licu mesta.

Cene su slične cenama pića u gradskim lokalima. Pića se plaćaju u tokenima, što znači da se za 1.000 dinara dobija 7 tokena.

Ako govorimo o alkoholnim pićima, Jelen PIvo je 2 tokena, što znači da se mogu kupiti tri piva ili četiri vode.

Foto: Nova.rs

Kako zaposleni sa štandova prenose, jedino se cene pića razlikuju u Vip ložama, jer se tamo mogu naći pića kojih nema na štandovima u okviru festa. Stoga se cene razlikuju od drugih na festivalima i može se negde ukazati na to da svaki posetilac može sebi priuštiti piće po prosečnoj ceni.

PROČITAJTE JOŠ

Večerašnje zvezde Fox, Surreal, Zoi, seth Troxler i drugi 

Drugog festivalskog dana na Coke Fire bini nastupiće Seth Troxler, Loco Dice, kao i domaća podrška. Na Ultra Energy Stage večeras stižu Jamie Tiller, Tornado Wallace, DJ Fett Burger i Telephones. Jameson Live Stage večeras će ugostiti izvođače Zoi, Fox, Surreal, Kene Beri, Zicer Inc, Elon, Brzo Trči Ljanmi.

Posle više od dve godine pauze, publika Jelen Lovefesta konačno je dočekala da se ponovo nađe ispred velikih svetskih muzičkih zvezda u Vrnjačkoj Banji.

Podsećamo da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)