Ana Nikolić Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

"Ako u petak bude ovako toplo, svi ćemo skočiti u reku, pa morki da radimo", šalila se Ana Nikolić sa svojim muzičarima na prvoj tonskoj probi pred nastup u Novom Sadu.

Pevačica Ana Nikolić nedavno je objavila baladu „Prolazi“, ali uopšte nije zainteresovana za promociju. Reklo bi se da je pesmu izdala, onako, radi reda, samo da bi zadovoljila svoju vernu publiku. Za razliku od 95 posto estrade koja se posvećuje ozbiljnom marketingu kada je promocija projekata u pitanju, Nikolićeva smatra da joj to nije potrebno. Šta više, sa ćerkom je odmarala u Turskoj i čitala knjige na plaži, dok joj se pesma sama od sebe promovisala i zaradila milionske preglede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ana je prošle godine održala nastup posle manje od pet godina pauze, a onda je bila sprečena da radi zbog epidemioloških mera usled koronavirusa. Međutim, ovo leto biće joj radno jer njenom menadžmentu telefon ne prestaje da zvoni.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolićeva će sutra nakon 12 meseci zapevati na jednom novosadskom splavu, gde je juče održala prvu probu sa bendom. Ekipa Nova.rs prisustvovala je vežbi, i to na 40 stepeni.

Iako se tek vratila s letovanja gde je navikla na morsku klimu, Ani i nije tako smetao prostor bez klima uređaja koji u tom trenutku nije bio upaljen. Više puta je pevala novu baladu, a onda je i svoje stare hitove.

„E, ajde sad da zgazimo. Bravo, momci“, obraća se Ana članovima benda, koji su je pratili u stopu, a potom se žalila na vrućinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

„Ako u petak bude ovako toplo, svi ćemo skočiti u reku, pa morki da radimo“, šalila se Ana s momcima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar