Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Jedan deo Lejdi Gagine nove pesme "Babylon", sa njenog šestog po redu studijskog albuma "Chromatica", objavljen je nelegalno na internetu.

Naime, američki mediji prenose da je nova pesma „Babylon“ koja navodno treba da se nađe na šestom po redu studijskom albumu pop pevačice Lejdi Gage, nelegalno objavljena na internetu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navode, pesma stilski zvuči kao obrada nekog od Dejvid Bovijevih ranijih hitova, a takođe u sebi sadrži kocept „borbe za sopstveni život“ koji je pevačica prethodnih meseci promovisala putem svoje kompanije za šminku „House Laboratories“.

Gagin manadžment tim navodno radi na tome da pesma bude uklonjena sa interneta, a ovo je drugi put ove godine da autorka prolazi kroz istu situaciju nelegalnog objavljivanja muzike.

Gotovo mesec dana pre nego je zvanično najavila svoj povratnički singl „Stupid love“, pesma je takođe nelegalno završila na internetu.

Šesti po redu studijski album „Chromatica“ najavljen je za 10. april ove godine, a to će biti Gagin prvi samostalni album još od 2016. godine kada je objavila „Joanne“.