Nova drama u porodici Spirs: Britni želi da sazna gde je potrošen njen novac

Showbiz 03. okt. 202118:15
Podeli:
Britni Spirs Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo

Nakon što je posle 13 mučnih godina oslobođena starateljstva koju je nad njom imao otac Džejmi, Britni Spirs je napokon dobila želju za životom jer već uveliko planira svoje venčanje i trudnoću.

Pročitajte još:

Prema navodima stranih medija, ona bi volela da svoju ljubav sa Semom Asgarijem, njenim ličnim trenerom, kruniše brakom i to pre nego što napuni 40. godina.

„Na Havajima se oseća najbolje pa bi se baš tamo volela da se venča. Planiraju veliku zabavu. To će biti prvi put u nekoliko godina da će pevačica moći da se druži sa prijateljima“, rekao je izvor za strane medije, ističući da će svadba biti pre 2. decembra ili baš na taj dan.

Pretpostavlja se da će na slavlje pozvati slavne koji su je podržavali tokom svih godina, a na listi potencijalnih zvanica su Paris Hilton, Madona, Kardašijanke, Majli Sajrus i Šer.

„Njeni prioriteti su trenutno venčanje, trudnoća i postepeno vraćanje socijalnog života. Želi da sazna i gde je njen novac sve potrošen. Biće to vrlo dinamičan period za nju“, kaže prijatelj.

Inače, poznato je da će se u novembaru održati još jedno ročište kad će se raspravljati o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva. Privremeno će Džejmijevu ulogu preuzeti računovođa Džon Zabel.

BONUS VIDEO: Adrijana Lima prošetala u Veneciji novu haljinu i novog dečka

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar