Foto: Nova.rs

Poslednjih godina je nezamislivo da dame sa estrade nemaju veštačko poprsje, no ima i onih koje su odolele tom trendu jer nisu ni imale potrebe da se podvrgnu ovakvim intervencijama.

Tako su pevačice Jana Todorović, Zorana Pavić, Goca Tržan, Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Biljana Jevtić bile i ostale prirodne, a u više navrata su pričale da nikada nisu ni imale želju da dodatno uvećaju grudi – naprotiv, neke su čak htele da ih smanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Najveće prirodno poprsje na estradi ima Jana Todorović, a ujedno je ona i najviše govorila o tome. Folkerka nema ni gram silikona, a nedavno je objasnila da zbog velikih grudi ima zdravstvene probleme.

„Na početku karijere sam morala da ubeđujem ljude da nemam silikone i niko mi nije verovao. Posle su valjda sami shvatili da se nisam operisala, pa su prestali o tome da pričaju. Dugo imam ozbiljne bolove u leđima, jer su mi grudi teške. Htela sam da odem na operaciju da ih smanjim, ali me suprug ne pušta. Non-stop se svađamo zbog toga. Ako mi se stanje pogorša, moraću na operaciju, zdravlje mi je preče od dobrog izgleda“, rekla je jednom prilikom pevačica.

Bogatim poprsjem može da se pohvali i Janina koleginica Zorana Pavić, koja je takođe poznata po ovoj fizičkoj karakteristici. Naime, ona je u više navrata govorila o svojim grudima, koje ne planira da koriguje ni na koji način.

„Grudi su moj zaštitni znak, nikada mi nije smetala veličina. To je poklon majke prirode! Zato nikada nisam razmišljala o silikonima“, rekla je pevačica koja tvrdi da ne nosi rolke, jer joj u njima grudi izgledaju još veće.

Dakle, ona je shvatila da odabirom prave odeće može da učini da izgleda baš onako kako želi.

Foto: Instagram/zourana_guevara

Pevačica Goca Tržan takođe može da se pohvali prilično velikim grudima, koje ne krije da voli i da joj se sviđaju takve kakve jesu, ali tvrdi da ih ne bi povećavala ni kada bi prirodno bile manje.

„Moj Raša voli si*e, narodski rečeno, a ja sam zadovoljna njihovom veličinom. Mislim da ne bih ugrađivala silikone ni kada bih bila ravna ko daska, jer verujem da je ženama koje u tom predelu nisu obdarene mnogo lakše da funkcionišu, u odnosu na one koje imaju preveliko poprsje. Na kraju krajeva, neka svako bira šta voli“, rekla je Goca jednom prilikom.

Za razliku od Goce, ima i onih pevačica pevačica sa naše javne scene koje nisu bile zadovoljne svojim velikim grudima i želele su da smanje prirodne grudi.

Dragana Mirković je jednom prilikom otkrila da je htela to da uradi, te da je u mladosti morala da ubeđuje ljude da nema silikone.

„Ranije sam htela da smanjim grudi, ali sam odustala. Plašim se operacije i noža i taj strah nikad nisam prevazišla. Vidim da je trend da grudi budu što veće, ali verujte, ja sam uvek htela da ih smanjim. Nekad sam morala da ubeđujem ljude da nemam silikone, a nisu mi verovali“, rekla je Dragana.

Foto:E-Stock/Mirko Rodić

Biljana Jevtić atribute je pokazivala još u ranoj mladosti, osamdesetih godina, kada je važila za pravu seks bombu.

„Nikad se za moje ime nisu vezivali skandali i neka tako ostane. Grudi su mi prirodne i nisam nikad imala potrebu da stavim silikone. Svakako nemam ništa protiv ako neka žena to voli“, rekla je Biljana svojevremeno.

Biljana Jevtić, Mirko Kodić, promocija
Biljana Jevtić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Među mlađim generacijama pevačica teško je naći one s prirodnim grudima. Jedna od retkih koja nije ugradila silikone jeste Nikolina Kovač, koja tvrdi da je prestala da se ubeđuje s ljudima koji je nazivaju plastičarkom, uvereni da je išla pod nož.

„Nisam ugradila silikone i ne mogu da ubedim ljude da je na meni sve prirodno. Očigledno ljudi više ne razlikuju prirodne grudi od pravih, ali to nije moj problem“, rekla je Nikolina.

BONUS VIDEO: Viki Miljković progovorila o silikonima: Svi komentarišu moje grudi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.