Nine Perfect Strangers: Nova serija s Nikol Kidman na koju ćete odlepiti

Showbiz 25. avg. 202113:50 > 27. avg. 2021 13:08
Podeli:
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Nine Perfect Strangers je nova serija o kojoj ovih dana pričaju svi. Glavnu ulogu ima Nikol Kidman, koja je ujedno i producentkinja serije, a ako su vam se dopale Nevine laži, onda će te obradovati činjenica da je ista ekipa radila i ovu seriju: radnja je zasnovana na istoimenom romanu Liane Moriarty, dok je tvorac David E. Kelly.

O čemu se radi u seriji Nine Perfect Strangers?

Radnja prati direktorku ekskluzivnog rizorta za velnes i njenih devet gostiju, koji dolaze ne bi pronašli recept za bolji život – naravno, svako sa svojim traumama i problemima.

Direktorka Masha, koju glumi Kidman, prati ih na njihovom putu i ima misiju da im transformiše živote. Ipak, dok svi oni očekuju wellness – meditacije, kupanje i opuštanje, nemaju pojma šta ih očekuje.

PROČITAJTE JOŠ

Ko glumi u seriji Nine Perfect Strangers?

Kao što smo već napisali, glavnu ulogu ima Nicole Kidman, ali i ostatak glumačke postave podjednako je impresivan. Melissa McCarthy, Luke Evans, Regina Hall, Tiffany Boone, Samara Weaving, Bobby Cannavale i Michael Shannon tumače ostale uloge u ovom trileru.

Koliko epizoda ima serija Nine Perfect Strangers?

U pitanju je mini-serija, što znači da je snimljena samo prva sezona i ne planira se snimanje druge. Serija ima osam epizoda ukupno, a 18. avgusta premijerno su objavljene prve tri.

Gde da gledaš seriju Nine Perfect Strangers?

Serija je u Evropi dostupna na streaming servisu Amazon Prime Video, koji je odneo globalna prava na emitovanje (u SAD-u je serija dostupna na streaming servisu Hulu.) Nažalost, serija nije prevedena na srpski jezik, pa ćeš morati da je gledaš na engleskom (sa ili bez titlova).

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar