Nina Seničar: Kao studentkinja sam zarađivala 1.000 evra dnevno

Showbiz 02. jul 202215:08 > 15:12
Podeli:
Nina Seničar
Nina Seničar Foto: Ivan Dinić/Nova S

Voditeljka i glumica je bila uspešna od samog početka karijere.

Nina Seničar već neko vreme gradi karijeru u Los Anđelesu, a nedavno je otkrila da je i kao studentkinja zarađivala velike sume novca.

PROČITAJTE JOŠ

"Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: 'Je l' ovo moguće?'", ispričala je Nina u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala da nije napuštala studentski dom iako je mogla da plaća stan:

"To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da 'guram' fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama", prisetila se.

Nina se tokom studiranja u Italiji 2006. godine zabavljala sa čuvenim muzičarem Erosom Ramacotijem, koji je zbog nje održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu.

"Posle raskida smo nastavili da se družimo. On se ne menja, ponaša se kao momak u najboljim godinama", ispričala je tada Nina.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar