Miodrag Dragičević i Nina Janković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica je svojevremeno ispričala zašto je odustala od kadrova sa Mišom Dragičevićem.

Brat Nininog supruga Matije je popularni glumac Miodrag Miša Dragičević.

PROČITAJTE JOŠ:

Nina je sa Matijom već osam godina u braku, a par ima ćerku Ivanku i sina Vukašina.

Pre nego što su postale porodica, Nina Janković i glumica Tamara Dragičević su bile dobre prijateljice. Kada se Nina venčala sa Matijom, Tamara joj je postala zaova, a Miša dever. Matiji je mladi glumac Miša brat od tetke.

Nina i Miodrag, svojevremeno, na jednom projektu trebalo je da rade zajedno. Međutim, na insistiranje glumice – to se nije dogodilo.

Naime, u scenariju je pisalo da njih dvoje treba da odglume vrele intimne scene, što je tada bilo neprimereno. O tome kako se nosila sa tim, Nina je svojevremeno pričala za „Story“.

Nina Janković i Mateja Dičić Foto: Printscreen Instagram/ janxnina

„Miši je uloga u „Čizmašima“ bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je pre svega brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa mužem Matijom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su ‘Bio sa snajkom u krevetu’ ili ‘Vrele scene sa snajkom’ sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno“, rekla je glumica, koja sa mlađim kolegom ima odličnu komunikaciju, pa pretpostavlja da će sa njim, budući da Miša izrasta u odličnog dramskog umetnika, u nekom trenutku da podeli scenu.

BONUS VIDEO: Andrija Kuzmanović o ulozi u filmu Zlatni dečko

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.