Nina Badrić

Pevačica je nedavno proslavila jubilarni 50. rođendan u krugu najbližih prijatelja, među kojima su se našli i Petar Grašo, Vana i Jelena Rozga.

Pevačica je dobila mnogo poklona, ali joj je jadan posebno bio interesantan.

PROČITAJTE JOŠ

„Baš ono što mi je trebalo. Jedan od poklona je genijalan, električni bicikl. Dobila sam stvarno dosta poklona, a ono što me je oduševilo je gramofon. Sada nakon sto godina mogu da slušam ploče“, otkrila je Nina.

Kako tvrdi, kao i njene kolege leto provodi uglavnom u putu i pakovanju.

„Srećna sam jer ćemo večeras prvi put izvesti pesme sa albuma ‘Sentimenti’ koje su izašle pre dva meseca. Spremila sam se još u Zagrebu, tako da kad sam došla samo sam se obukla i evo me tu sam. Jako puno radimo, ovo je sad sezona za nas pevače. Ceo sedmi i osmi mesec smo na putu, sutra već idemo dalje, tako da moraš se znati brzo spakovati i obući“, rekla je Badrićeva u emsiji „Premijera – vikend specijal“.

Nina je dalje dodala i koje stvari su joj u putu neophodne, kao i koliko je posao pevača težak.

„Iznutra ovaj posao je izuzetno težak, pogotovo za ženu. Ti si zapravo kao vozač kamiona stalno na putu. Nigde ne idem bez vitamina, bez kalcijuma, magnezijuma i takvih stvari. Uvek viška odeće jer se u zadnjem trenutku uvek predomisli. Evo sad da imam vremena otišla bih u hotel da se presvučem u nešto puno jednostavnije da mogu ja na bini biti puno slobodnija, jer sam ja zamislila da će ovo biti nešto mnogo uštogljenije“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)