Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka se vratila svojoj karijeri nakon tragedije koje ju je zadesila u maju ove godine kada je preminuo njen suprug Vidoje Ristović.

Naime, Nikolina Pišek je napravila nekoliko godina dugu pauzu, posle koje je uspela da pronađe novi posao.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditeljka će biti angažovana na televiziji Una, gde će da vodi emisiju koja se bavi intrigantnim životnim temama.

Kako saznaje „Kurir“, popularna voditeljka je ugovorila odlične uslove i platu, te će njena mesečna primanja biti oko 3.000 evra za TV projekat koji će početi da radi.

Nikolina je na Instagramu otkrila i o kakvom novom projektu je reč.

„Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe“, najavila je Pišekova.

Snimanja emisije koju će Nikolina da vodi radiće se u studiju u Beogradu, a kada boravi u našoj prestonici, biće joj obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte iz Zagreba do Beograda. U ovom projektu, u emisiji koju će voditi, Nikolina će da ugosti najveće zvezde zemlje i regiona.

Nikolina ima iza sebe dugu karijeru kada je ovaj posao u pitanju, te je godinama bila voditeljka različitih programa na različitim televizijama.

BONUS VIDEO: Snaga Uma – Voditeljka emisije „Među nama“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)