Nikolas Kejdž
Nikolas Kejdž Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Nikolasa Kejdža izbacili su iz restorana u Las Vegasu jer su ga pomešali sa, kažu svedoci, pijanim beskućnikom.

„The Sun“ je objavio snimak na kome de vidi kako zaposleni u restoranu „Lawry’s Prime Rib“ izvode glumca iz prostora. Kejdž je bio u alkoholisanom stanju, tvrde svedoci, a incident se dogodio prošle nedelje.

PROČITAJTE JOŠ

Očevici su za „The Sun“ ispričali da je glumac pio viski i tekilu, a zatim postao agresivan. Snimak ga prikazuje kako u leopard pantalonama i japankama sedi na kauču, a zatim počinje da viče.

„Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za koga smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode“, ispričali su svedoci.

„Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući“, dodali su.

Ovo nije prvi put da je glumac snimljen pijan u javnosti. U martu 2019. snimljen je kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu. Tad je ženio svoju četvrtu suprugu, Eriku Koike.

Četiri dana nakon venčanja zatražio je poništenje, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao šta radi.

U februaru ove godine venčao se peti put, takođe u Las Vegasu, s 30 godina mlađom Rikom Šibatom.

Bonus video

De Nirova životna priča: Kako je postao omiljeni filmski mafijaš

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)