Nikola Rokvić, Zoran Lončarević

Pevač Nikola Rokvić organizovao je u svom naselju jednu humanu akciju za naše starije sugrađane, pa je okupio desetak osoba koje u vanrednom stanju nude pomoć onima kojima je to trenutno potrebno.

Nakon što je sinoć uvedeno vanredno stanje u Srbiji zbog epidemije koronavirusa, starijim licima, koja su najugroženija, naloženo je da ostanu u svojim kućama.

U tim okolnostima, pomoć je neophodna starijim roditeljima, bakama, dekama, ali i komšijama, koje nemaju nekog ko umesto njih može da ode u nabavku, pa je pevač na Instagramu objavio post u kom je obavestio da je u svom bloku na Novom Beogradu organizovao mladu i zdravu ekipu za takvu vrstu pomoći.

Foto: Pritntscreen/Instagram/nikolarokvic

„Blokovi 44, 45, 70, 61, 62, 63, 64, Ivana Ribara – ako nekome od najugroženijih treba nabavka ili šetnja ljubimca, javite se u inbox! Naša četa broji deset mladih i zdravih blokovaca, tu smo za svaku pomoć“.

#related-news_0

U Rokvićevu akciju uključili su se i predsednici kućnih saveta iz zgrada kako bi došli do informacija i ljudi koji ne koriste društvene mreže.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.