u

Nikola i njegova devojka Milica uskoro će dobiti svoje prvo zajedničko dete.

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen čeka svoje treće dete. Naime, njegova nevenčana supruga Milica Ristić nedavno je saznala da je u drugom stanju, a bebu očekuju u martu iduće godine.

PROČITAJTE JOŠ:

U medijima ovu lepu vest nisu želeli da potvrde, niti demantuju, ali sportista je sada ekskluzivno otkrio sitne detalje svoje sreće, kao i to da očekuje sina.

„Tačno je, istina je. U martu očekujem muško dete, treće. Jako mi je drago što ću se ponovo ispuniti kao otac i što će to biti dečak. Dugo sam to želeo i želja mi se ispunila. Sigurno ću biti najponosniji otac na svetu posle dve prelepe ćerkice“, započeo je Rađen svoju priču za, a potom otkrio da li je spreman da ponovo zbog bebe noćima ne spava, menja pelene, ide u nabavku i sve ostale roditeljske obaveze.

Milica Ristić i Nikola Rađen Foto: Instagram, Dragan Mujan/Nova.rs

Nikola otkriva da je nakon saznanja da je Milica trudna, odmah obavestio bivšu suprugu Anu Kokić i njihove dve ćerke, Ninu i Teu, a priznao je i da se uplašio njihove reakcije.

„Anin i moj odnos je da razgovaramo o svemu, pa smo porazgovarali i o ovoj stvari. Rekao sam joj lepe vesti. Naravno, žena se obradovala kao što bi svaka normalna osoba postupila u tom trenutku. Meni je bilo drago i zbog devojčica koje su to, onako, jako radosno primile tu vest, čak su i bile želje da jedna hoće batu, druga seku. Kada su saznale da je bata, jedna se više obradovala, druga manje“, istakao je proslavljeni sportista.

BONUS VIDEO: Ana Kokić intervju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare