Nika Tošić trenira fudbal: Uzor joj je otac Duško

Podeli:
Dusko Tosic i Nika Tosic
Duško Tošić i Nika Tošić Foto:Instagram/duskotosic

Da "krv nije voda" dokazuje ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, malena Nika Tošić. Ona je nedavno počela da trenira fudbal u klubu "Crvena zvezda".

 

„Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome, podržava me u tome“, rekla je Nika nedavno za Telegraf.

Da je i Karleuša ponosna na svoju mezimicu dokazuju i snimci koje je nedavno objavila na svom Instagramu, te se pohvalila poklonom „Fudbalskog saveza Srbije“, koji je Nika dobila.

Nika Tosic
Nika Tošić Foto:Instagram/karleusastar

„Jedno veliko hvala „Fudbalskom savezu Srbije“ i ženskoj fudbalskoj reprezentaciji za divne poklone i podršku koje je moja ćerka Nika dobila. Hvala na divnim porukama i ljubavi koju joj pružate, evo ja kao mama u njeno ime zahvaljujem za divan dres koji je Nika dobila i zajedno ćemo se i dalje baviti promocijom ženskog fudbala u Srbiji jer smatramo da je to super stvar“, rekla je ponosna majka na video-snimcima koje je objavila u okviru „Instagram“ priča.

No, Nika nije jedina devojčica koja je nasledila talenat i ljubav za fudbal. Andrijana, ćerka koju su dobili fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević takođe je veoma veoma talentovana kada je sport u pitanju, što dokazuje i sledeći snimak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Rajevic (@marinarajevic)


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar